Pääsiäinen alkaa pikkuhiljaa olla ohi. Puhuin aiemmin kuinka vapaa-päivät tulivat juuri sopivasti, mutta nämä päivät menivät kyllä hormonisyöksyn kourissa. Niskaa ja päätä särkee väritettynä tilkalla migreeniä, joten sehän pitää päivät sisällä piilossa kirkasta aurinkoa. Onneksi on keksitty jäägeeli ja täsmälääkkeet migreeniin, ne pelastivat taas usean päivän.
Sain tänään kerrata taas ruotsinoppeja, kun poikaystävän (=P) ruotsinkurssi vaatii myös minun osallistumista tehtävien tekoon. Ällän taidot ovat päässeet kyllä pahasti rapistumaan. Tänään mentiin yhdessä käymään vanhempieni luona. Siitä saadaan varmasti aina tappelu aikaiseksi, sillä P ei tahtoisi viettää siellä yhtään ylimääräistä aikaa ja minä taas yritän olla puolitiessä P:n ja vanhempieni tahdon välissä. Tänään kaikki onnistui hyvin, sovimme milloin viimeistään lähdetään ja se toimi tällä kertaa. (Edellisellä kerralla oli pienen sodan ainekset ilmassa.)
Huomenaamulla taas töihin. Toivottavasti hormonisyöksy on rauhoittunut tai muuten tulee ikävä aamupalaveri. Taidanpa lopettaa tähän tänään ja selailla inspiraatiota scrapbooking-sivuilta!