Onpa kesä ihanaa! Ei tarvitse pakata kauheaa määrää vaatteita päälle ennen kuin uskaltautuu ulos. Toisaalta vähäiset vaatteet myös paljastavat kaiken. Pitäisi mennä ostamaan kesävaatteita varsinkin housuja. Housujen ostaminen on aina ollut inhottavin vaateostos. Kun ei ole pituutta paljon ja ympärysmittakin voisi olla pienempi niin siinäpä vasta ongelma. Tai sitten vain en ole löytänyt oikeita kauppoja :) No, täytyy tällä viikolla yrittää päästä vaatekauppaan.
Ystäväni, joka oli asunnottomana löysi vihdoin itselleen asunnon, joka on vielä aika ihana. Ihastuin heti hänen keittiöönsä! Toivottavasti elämä alkaa hymyillä hänelle. Yhden toisen ystäväni kanssa tuntuu, että välit vaan etääntyvät. En ole koskaan pitänyt puhelimessa puhumisesta vaan aina valinnut mielummin kasvotusten puhumisen. Häntä näkee yhä harvemmin ja puhelimessa hän tuntuu niin etäiseltä kuin vain voi. En tiedä pitäisikö vaan kysyä suoraan, että onko hänellä mitään intressiä enää jatkaa ystävyyttä. Vaikea uskoa, että ennen olimme parhaat ystävät...
Meidän piti lähteä tänään mökille käymään P:n kanssa. Hän herätti minut juuri kun uneksin vesimelonipiirakan tekemisestä. No, ei sitten jaksettukaan lähteä, mutta en saanut enää unta uudelleen. Se harmitti, mutta toisaalta olen saanut tänään paljon aikaan!